2015/10/17

Pyragas su vištiena ir grybais


Tešlai:
250g miltų,120g sviesto,kiaušinis,3 šaukštai vandens,žiupsnelis druskos.
Įdarui:
vištienos krūtinėlės,svogūno,po 200g turimų grybų ir fermentinio sūrio,150 g grietinėlės,2 kiaušiniai.
Užminkyti tešlą.Sudėti miltus,kambario temperatūros sviestą,kiaušinį,druską,vandenį,suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti 30 min. šaldytuve.Vištieną išvirti,supjaustyti,grybus ir svogūną  supjaustyti ir pakepinti aliejuje,vėliau sudėti susmulkinta vištieną.Kepimo formą iškloti tešla ir prispausti prie formos kraštelių.Ant viršaus dėti įdarą.Paruošti užpilą:plaktuvu suplakti grietinėlės,kiaušinus ir tarkuotą sūrį.Gauta plakinį užpilti ant pyrago,kepti orkaitėje 30 min.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą