2013/10/20

Bandelės"Jelly"


Miltų ~900 g
2 kiaušiniai
40 g šviežių mielių
6 v.š cukraus
~500 ml pieno
tirpinto sviesto 50 g
6 v.š aliejaus

Mieles ištriname su trupučių cukraus,užpilame šiltu pienu ir paliekame iki užputos.Užminkome tešlą iš reikiamu ingredientų ir paliekame šiltai,kilimui.Pakilusia tešlą dar kartą išminkome ir vėl paliekame,kilimui.Procesas maždaug užima pora valandų.Nepamirškite kylančios tešlos uždegti plėvele ar drėgna skepetaite,kad neapdžiūtu viršus.
Atlikus tešlos brandinimą galime formuoti bandeles.



Į jų vidų įdėti marmaledinius saldainius.Galima įdarą pasirinkti savo skoniui,tai gali būti ir banano riekė ant viršaus uždėtu šokolado gabalėlių.





Kepti 180°C ~15 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą