2013/09/18

Moliūgų pagardas prie mėsos




1,5 kg tarkuoto moliūgo
Kupinas šaukštas druskos
125 ml aliejaus
125 ml obuolių acto
1-2 čili  pipirai
3 v.š. cukraus
česnako


Moliūgą nulupame ir sutarkuojame burokine tarką,užpilame druska ir paliekame 4 valandom.Po tų valandų moliūgo tarkius perpilame vandenių.
Išsivalome čilį pipirus nuo sėklų,ir susmulkiname,beriame į troškintuvą kartu su smulkintomis česnako skiltelėmis,apkepiname aliejuje.Toliau pilame actą,aliejų ir cukrų,viską maišome iki ištirps cukrus,dalimis dedame moliūgo tarkius ir maišome.Troškiname ~50 min.Tokį pagardą jau po valandos galima drąsiai skanauti,arba sukrėsti į stiklainius ir užsukt,laikyti šaltai.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą